Magyar English
Elérhetőségeink
Főoldal
Pegazus Transzfer, Főoldal
Pegazus Transzfer
Aktuális akciónk keretében 2017. szeptember 18-tól szeptember 22-ig, az akcióban szereplő bármely útvonalunkon az akciós gyűjtőtranszfer ára csupán 3.990,-Ft/fő/út ! (Amennyiben oda-vissza történő utazást rendel tőlünk!)
Az utazás egészen 2017.12.31-ig történhet!

Tehát Ön megrendeli RETÚR transzferét az alábbi útvonalak bármelyikén, és az egy útra vonatkozó viteldíja csupán 3.990,-Ft/fő/út !

Az akcióban az alábbi útvonalak szerepelnek:

SZEGEDI régióban

Szeged - Budapest Airport és Budapest Airport - Szeged

GYŐRI régióban

Győr - Budapest Airport és Budapest Airport - Győr

Az ettől eltérő települések esetén kiszállási díj lehetséges, az erre vonatkozó áraink szerint!
Az akciós megrendelésekre az akciós gyűjtőtranszferekre vonatkozó szabályzat az érvényes, tehát lehet más utas is a járműben és az esetleges várakozás a reptéren vagy az előbb indulás maximálisan 2 óra is lehet! A pontos utasfelvételek időpontját az utazást megelőző nap 19:00-ig küldjük SMS-ben! (A repülőgépek érkezésénél a repülőgép eredeti érkezési idejét vesszük figyelembe és 30percet a csomagfelvételre! Az utasfelvétel és az esetleges várakozási idő ettől az időponttól számítandó!)
A kiegészítő feárak (kiszállási díj, extra csomag, táblás várás díja, ... stb.) itt is érvényesek! Az akció a csoportos kedvezményekkel összevonható, de a gyermekkedvezmény itt nem érvényes!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS *TOVÁBBI FELTÉTELEK:
KÖZPONTI MOBILSZÁM: +36 30 998 6633
SZEGEDI VONALAS TELEFONSZÁM: +36 62 202 203
GYŐRI VONALAS TELEFONSZÁM: +36 96 200 203
e-mail: IRODA@PEGAZUSTRANSZFER.HU

(*Esetlegesen a WEB-lapon nem szereplő, de az akcióra vonatkozó további feltételeket a megadott telefonszámon kaphatják! Az itt szereplő szöveg esetleges elírásáért felelősséget nem vállalunk!)

REPTÉRI INFORMÁCIÓK


Budapest Airport
Vienna International Airport

Airport Bratislava


 

Útvonaltervezők

 

Útvonalterv

Mymap

 

 

Külföldi útvonaltervezők

 

Viamichelin

Google

 

 

 

Időjárás

 

Köpönyeg.hu

Országos meteorológiai szolgálat

Európai meteorológiai szolgálat

Autópálya információk


Autopalya.huÍgy kereshetnek ránk: Repülőtéri transzfer, Reptéri transzfer, Reptéri járat, Airport Minibus, Airport Taxi, Airport Transfer, Airport Shuttle, Letisko Taxi, Letisko Minibus, Aeroport Transfer, belföldi és külföldi személyszállítás, belföldi transzfer, Győr, Komárom, Tata, Tatabánya, Szeged, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Mosonmagyaróvár, Pápa, Veszprém, Székesfehérvár, Békéscsaba, Gyula, Orosháza, Szombathely, Sopron, Debrecen, Hajdúszoboszló, Nyíregyháza, Miskolc, Tiszaújváros, Tiszafüred, Eger, Gyöngyös vonzáskörzetében és Londonból, Angliából londoni repterekre.


PEGAZUS TRANSZFER © 2007-2013. - ADATVÉDELMI NYILATKOZAT