Magyar English
Elérhetőségeink
Főoldal
Pegazus Transzfer, Főoldal
Pegazus Transzfer
Aktuális akciónk keretében 2019. január 21-től január 26-ig a SZEGED - BUDAPEST LISZT FERENC REPÜLŐTÉR vagy a BUDAPEST LISZT FERENC REPÜLŐTÉR útvonalra történő megrendelés esetén a gyűjtőtranszfer ára csupán 4.990,-Ft/fő/út !
Az utazás egészen 2019.08.31-ig történhet!


Az akcióban az alábbi útvonalak szerepelnek:


Szeged - Budapest Airport és Budapest Airport - Szeged

(HÓDMEZŐVÁSÁRHELYRŐL VAGY HÓDMEZŐVÁSÁRHELYRE AZ AKCIÓS ÁR: 5.990,-Ft/fő/út!)


Az ettől eltérő települések esetén kiszállási díj lehetséges, az erre vonatkozó áraink szerint!
Az akciós megrendelésekre az akciós gyűjtőtranszferekre vonatkozó szabályzat az érvényes, tehát lehet más utas is a járműben és az esetleges várakozás a reptéren vagy az előbb indulás akár 2 óra is lehet! A pontos utasfelvételek időpontját az utazást megelőző nap 19:00-ig küldjük SMS-ben! (A repülőgépek érkezésénél a repülőgép eredeti érkezési idejét vesszük figyelembe és 30-40 percet a csomagfelvételre! Az utasfelvétel és az esetleges várakozási idő ettől az időponttól számítandó!)
A kiegészítő feárak (kiszállási díj, extra csomag, táblás várás díja, ... stb.) itt is érvényesek! Az akció MÁS KEDVEZMÉNNYEL NEM VONHATÓ össze!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS *TOVÁBBI FELTÉTELEK:
KÖZPONTI MOBILSZÁM: +36 30 998 6633
SZEGEDI VONALAS TELEFONSZÁM: +36 62 202 203
e-mail: IRODA@PEGAZUSTRANSZFER.HU

(*Esetlegesen a WEB-lapon nem szereplő, de az akcióra vonatkozó további feltételekről a megadott telefonszámon kaphatnak információt! Az itt szereplő szöveg esetleges elírásáért felelősséget nem vállalunk!)

REPTÉRI INFORMÁCIÓK


Budapest Airport
Vienna International Airport

Airport Bratislava


 

Útvonaltervezők

 

Útvonalterv

Mymap

 

 

Külföldi útvonaltervezők

 

Viamichelin

Google

 

 

 

Időjárás

 

Köpönyeg.hu

Országos meteorológiai szolgálat

Európai meteorológiai szolgálat

Autópálya információk


Autopalya.huÍgy kereshetnek ránk: Repülőtéri transzfer, Reptéri transzfer, Reptéri járat, Airport Minibus, Airport Taxi, Airport Transfer, Airport Shuttle, Letisko Taxi, Letisko Minibus, Aeroport Transfer, belföldi és külföldi személyszállítás, belföldi transzfer, Győr, Komárom, Tata, Tatabánya, Szeged, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Mosonmagyaróvár, Pápa, Veszprém, Székesfehérvár, Békéscsaba, Gyula, Orosháza, Szombathely, Sopron, Debrecen, Hajdúszoboszló, Nyíregyháza, Miskolc, Tiszaújváros, Tiszafüred, Eger, Gyöngyös vonzáskörzetében és Londonból, Angliából londoni repterekre.


PEGAZUS TRANSZFER © 2007-2013. - ADATVÉDELMI NYILATKOZAT