Magyar English
Elérhetőségeink
Főoldal
Pegazus Transzfer, Főoldal
Pegazus Transzfer

Magunkról

 

Hazánkban a turizmus fejlődésével megváltoztak az utazási szokások. Azt tapasztaltuk, hogy a pihenni vágyók nem szeretnék azt, ha fáradtan kellene beszállniuk a repülőbe és hazarepülés után még egy kiadós vezetés állna előttük.


Az utasok elfelejthetik a reptérig tartó vezetést, az autópálya matricát, a borsos árú parkolót vagy akár az egész nyaraláson keresztül tartó idegeskedést a magára hagyott autó miatt. Azt sem szeretjük, ha szívességet kell kérni valamelyik ismerősünktől, hiszen azt fogjuk érezni, hogy tartozunk!


2007-től megoldást nyújtunk reptéri transzfer szolgáltatásunkkal.
Utasainkat a lakásuktól, szállodájuktól vagy munkahelyüktől a reptér bejáratáig szállítjuk, így minden fölösleges erőfeszítést mellőzve kezdhetik illetve fejezhetik be a pihenésüket, utazásukat.
Lehet ez a budapesti, pozsonyi vagy akár a bécsi reptérről történő indulásnál illetve érkezésnél.

Lehetőséget biztosítunk egyedi elképzeléseknek, vállaljuk családi és céges utazások lebonyolítását bel- és külföldön egyaránt!

 


Reptéri Transzfer Járataink
Járataink HÁZ-tól HÁZ-ig közlekednek és utasaink választhatnak a GYŰJTŐTRANSZFEREKET: a LAST MINUTE, az AKCIÓS, a NORMÁL vagy az ÜZLETI TRANSZFERT (melyeknél adott időben több egymástól független utas is utazhat), vagy a VIP járatot (melynél csak a megrendelő és az utastársai utaznak és döntenek az megállásról) és a last minute járataink közül.

REPTÉRI INFORMÁCIÓK


Budapest Airport
Vienna International Airport

Airport Bratislava


 

Útvonaltervezők

 

Útvonalterv

Mymap

 

 

Külföldi útvonaltervezők

 

Viamichelin

Google

 

 

 

Időjárás

 

Köpönyeg.hu

Országos meteorológiai szolgálat

Európai meteorológiai szolgálat

Autópálya információk


Autopalya.huÍgy kereshetnek ránk: Repülőtéri transzfer, Reptéri transzfer, Reptéri járat, Airport Minibus, Airport Taxi, Airport Transfer, Airport Shuttle, Letisko Taxi, Letisko Minibus, Aeroport Transfer, belföldi és külföldi személyszállítás, belföldi transzfer, Győr, Komárom, Tata, Tatabánya, Szeged, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Mosonmagyaróvár, Pápa, Veszprém, Székesfehérvár, Békéscsaba, Gyula, Orosháza, Szombathely, Sopron, Debrecen, Hajdúszoboszló, Nyíregyháza, Miskolc, Tiszaújváros, Tiszafüred, Eger, Gyöngyös vonzáskörzetében és Londonból, Angliából londoni repterekre.


PEGAZUS TRANSZFER © 2007-2023. - ADATVÉDELMI NYILATKOZAT