Magyar English
Elérhetőségeink
Főoldal
Pegazus Transzfer, Főoldal
Pegazus Transzfer
Aktuális GYŐRI akciónk keretében ha 2018. június 11. és június 16. között rendel győri kiindulássa vagy győri érkezéssel ÜZLETI transzfert, akkor ezeken az utakon nem lesz várakozása!

Tehát Ön megrendeli ÜZLETI transzferét, akkor induláskor a repülő gépének várható indulása előtt csupán a légitársaságok által javasolt idővel érkezik a repülőtérre, érkezéskor pedig a repülőgép várható érkezése után, a csomagok felvételére számított 30 perc elteltével már be is ülhet az autóba!

Megrendelés leadása 2018. június 11. és június 16. között, de az utazás lehet akár 2018. augusztus 31-ig bezárólag!

Győrtől eltérő települések esetén is érvényes az akció, de kiszállási díj lehetséges, az erre vonatkozó áraink szerint!
Ezekre a megrendelésekre az üzleti gyűjtőtranszferekre vonatkozó szabályzat az érvényes, tehát lehet más utas is a járműben, viszont MOST nincs extra várakozás más utas miatt! A pontos utasfelvételek időpontját az utazást megelőző nap 19:00-ig küldjük SMS-ben! (A repülőgépek érkezésénél a repülőgép eredeti érkezési idejét vesszük figyelembe és 30 percet a csomagfelvételre!)
A kiegészítő feárak (kiszállási díj, extra csomag, táblás várás díja, ... stb.) itt is érvényesek!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS *TOVÁBBI FELTÉTELEK:
KÖZPONTI MOBILSZÁM: +36 30 998 6633
SZEGEDI VONALAS TELEFONSZÁM: +36 62 202 203
GYŐRI VONALAS TELEFONSZÁM: +36 96 200 203
e-mail: IRODA@PEGAZUSTRANSZFER.HU

(*Esetlegesen a WEB-lapon nem szereplő, de az akcióra vonatkozó további feltételeket a megadott telefonszámon kaphatják! Az itt szereplő szöveg esetleges elírásáért felelősséget nem vállalunk!)

REPTÉRI INFORMÁCIÓK


Budapest Airport
Vienna International Airport

Airport Bratislava


 

Útvonaltervezők

 

Útvonalterv

Mymap

 

 

Külföldi útvonaltervezők

 

Viamichelin

Google

 

 

 

Időjárás

 

Köpönyeg.hu

Országos meteorológiai szolgálat

Európai meteorológiai szolgálat

Autópálya információk


Autopalya.huÍgy kereshetnek ránk: Repülőtéri transzfer, Reptéri transzfer, Reptéri járat, Airport Minibus, Airport Taxi, Airport Transfer, Airport Shuttle, Letisko Taxi, Letisko Minibus, Aeroport Transfer, belföldi és külföldi személyszállítás, belföldi transzfer, Győr, Komárom, Tata, Tatabánya, Szeged, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Mosonmagyaróvár, Pápa, Veszprém, Székesfehérvár, Békéscsaba, Gyula, Orosháza, Szombathely, Sopron, Debrecen, Hajdúszoboszló, Nyíregyháza, Miskolc, Tiszaújváros, Tiszafüred, Eger, Gyöngyös vonzáskörzetében és Londonból, Angliából londoni repterekre.


PEGAZUS TRANSZFER © 2007-2013. - ADATVÉDELMI NYILATKOZAT