Magyar English
Elérhetőségeink
Főoldal
Pegazus Transzfer, Főoldal
Pegazus Transzfer

Kedvezményezett neve: PEGAZUS TRANSZFER Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Foglalkoztatás bővítés a PEGAZUS TRANSZFER Kft.-nél

Szerződött támogatás összege: 21 000 000 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt tartalma: A Pegazus Transzfer Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2010 óta működik. A cég magánszemélyek tulajdonában van megalakulása óta. A megalakulás óta Algyő, Kastélykert utca 96. szám a cég székhelye ez lesz a megvalósítási helyszín is. A cég fő tevékenysége személyszállítás.

A cég fő tevékenysége okán nagy kapcsolatrendszerre tett szert, felmerült, hogy az Utazásszervezés tevékenységének kapacitásban bővítésre van szükség. Algyő Szeged közvetlen szomszédságában található (kb. 5 km-re). A Szegeden tanuló külföldi diákok, az ide látogató külföldi orvosok, betegek, kutatók száma az elmúlt években rohamosan megnőt. Jelenleg kb. 5000 külföldi diák tanul Szegeden, kb. 40 db nemzetközi konferencia van egy évben és kb. 500 kutató fordul meg itt egy évben családjával. Tehát nagy mértékben megnőtt az igény az utazás szervezési feladatok iránt, ami magába foglalja a szállás keresést az ide érkezőknek, városi túrákat szervezni, kulturális programok, beintegrálódást segítő programok szervezése, illetve a huzamosabb ideig itt tartózkodó kutatók, diákok számára az itt tartózkodásuk alatt támogatása (takarítás szervezése, szükség esetén orvosi ellátás szervezése, egyéb egyedi igények kielégítése) stb. tehát további kapacitásbővítésre van szüksége a cégnek ezen a területen.

Az elmúlt években kiemelten fontossá vált a környezetvédelem, a globális felmelegedést és az ezzel járó következményeket csökkentő technológiák virágkorukat élik. Ennek okán cégünk is lépést szeretne tartani ezen technológiákkal ezzel is csökkentve a környezetterhelést, ugyanis az utazás szervezésnél is szükség van a digitalizációra a gyorsabb ügyintézés okán ezzel a környezet terhelést csökkentve, fenntarthatóbban téve a cég működését. Továbbá a cég háttér az elektronikus számlázásra, hogy csökkentse a felesleges papír felhasználást. Ezen kapacitások növeléshez szükséges 1 fő idegenvezető felvétele, 2 fő adminisztrátor és 1 fő szervező, 1 fő tolmács munkatárs munkájára..

Vállalkozásunk vállalja, hogy a megvalósítási helyszínen 5 fővel bővíti a foglalkoztatottak számát úgy, hogy az új munkavállalók felvételét megelőző tizenkét hónap átlagos statisztikai állományi létszámához képest vállalkozás telephelyén foglalkoztatottak számának nettó növekedését eredményezi, továbbá vállalja a kormányhivatallal való együttműködést a toborzás során.

2018-ban 11 fő létszáma volt a cégnek. Az alkalmazottak egy része a cég megalakulása óta a itt dolgozik. A cég munkatársaira kis mértékben jellemző a fluktuáció. HR stratégia céljai között szerepel a meglévő munkaerő állomány szakmai továbbképzése és a munkavállalók számának növelése. A cég munkatársaknak évente két alkalommal csapatépítő rendezvény kerül megszervezésre, a hatékonyabb közös munka és a lojalitás kialakításának érdekében. Fejlődési lehetőségként jelenik meg belső képzések megtartása: kommunikációs képzések, konfliktuskezelési képzések megszervezése, az új munkaerők integrációjának segítése, mentorálása.

Az új tevékenységnek köszönhetően újabb bevételi forrása lesz a vállalkozásnak. Ennek köszönhetően piaci helyzete tovább erősödik. A célcsoport bővül, a vállalkozás népszerűbbé válik, társadalmi és környezeti megítélése javul. Az árbevétele, eredménye növekedik.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.09.30.

A projekt azonosító száma: GINOP-5.3.12-19-2020-00058


REPTÉRI INFORMÁCIÓK


Budapest Airport
Vienna International Airport

Airport Bratislava


Útvonaltervezők

Útvonalterv

Mymap

Külföldi útvonaltervezők

Viamichelin

Google

Időjárás

Köpönyeg.hu

Országos meteorológiai szolgálat

Európai meteorológiai szolgálat

Autópálya információk


Autopalya.huÍgy kereshetnek ránk: Repülőtéri transzfer, Reptéri transzfer, Reptéri járat, Airport Minibus, Airport Taxi, Airport Transfer, Airport Shuttle, Letisko Taxi, Letisko Minibus, Aeroport Transfer, belföldi és külföldi személyszállítás, belföldi transzfer, Győr, Komárom, Tata, Tatabánya, Szeged, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Mosonmagyaróvár, Pápa, Veszprém, Székesfehérvár, Békéscsaba, Gyula, Orosháza, Szombathely, Sopron, Debrecen, Hajdúszoboszló, Nyíregyháza, Miskolc, Tiszaújváros, Tiszafüred, Eger, Gyöngyös vonzáskörzetében és Londonból, Angliából londoni repterekre.


PEGAZUS TRANSZFER © 2007-2012. - ADATVÉDELMI NYILATKOZAT